Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí torna a gaudir de la diada de Sant Jordi al carrer

Constantí ha recuperat enguany la celebració de la Diada de Sant Jordi als carrers amb diverses activitats culturals i festives. Després que l’any passat la situació sanitària i el confinament obliguessin a celebrar un Sant Jordi diferent, aquest any la jornada festiva ha recuperat el seu format habitual amb el compliment de totes les mesures sanitàries i de seguretat. El divendres, 23 d’abril, el carrer Major va tornar a acollir les paradetes de Sant Jordi amb la presència d’una desena d’entitats i associacions, els serveis socioeducatius municipals i Constantí Ràdio.  

Entre les entitats i associacions vam poder trobar les paradetes d’El raconet de la Pina, de la Penya Barcelonista de Constantí,  del Grup Cultural Mestresses de Casa, de la Parròquia Sant Feliu, de l’Associació Mujeres Reset, de l’Associació d’Amics de la Colla Coca, del Centre d’Estudis Constantinencs, de l’Associació Literària de Constantí, de l’AMPA CEIP Centcelles, de l’AMPA Mn. Ramon Bergadà, de l’Associació Dance Power Constantí, de l’Associació gitana catalana de Constantí.

A més, durant tot el dia es va poder veure a diferents indrets del municipi l’exposició “Constantí, s’omple de roses per Sant Jordi”, basada en la decoració floral realitzada per entitats, voluntaris i voluntàries de Constantí. A la Plaça de les Escoles Velles també es va poder visitar durant tot el dia una mostra del bestiari, amb els vestits i els elements que conformen el Seguici Popular al municipi. 

A la tarda, les activitats van continuar amb l’espectacle familiar “Una altra història de Sant Jordi”, una divertida paròdia de Sant Jordi a càrrec del grup d’animació Picarols. Els actes van finalitzar al Parc de les Escoles Velles, amb la sessió de contes per a adults “Ai, si no fos!” a càrrec d’Agus Farré. 

Back to top