Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal organitza activitats per fomentar la recollida selectiva d’aparells elèctrics i electrònics

La Biblioteca Municipal de Constantí ha organitzat diverses activitats per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics. L’acció s’emmarca dintre de la campanya “Canvia el xip. Recicla’ls” i forma part del Pla Nacional per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que organitza el Servei de Biblioteques de la Generalitat i l’Agència de Residus de Catalunya.

Les activitats, que formen part de la Setmana del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Constantí, s’iniciaven el passat dissabte 22 de maig amb una sessió de contes per a nens i un taller de màgia a la plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. A través de la màgia, un divertit conte i un original taller, els infants van descobrir la importància de reciclar i llençar correctament els aparells elèctrics i electrònics.

I aquest dilluns 24 de maig s’ha fet un taller a la Biblioteca Municipal per a joves a partir dels 16 anys, sobre reparació dels petits aparells electrodomèstics amb nocions sobre com cal cuidar-los i fer reparacions senzilles. Dintre d’aquesta campanya ”Canvia el xip. Recicla’ls” des d’aquesta setmana també s’ha instal·lat un punt verd de recollida de petits aparells elèctrics i electrònics a la Biblioteca Municipal.

L’objectiu d’aquestes accions és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous. 

Back to top