Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un recital de poesia tanca el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”

Un recital de poesia de l’Associació Literària de Constantí tancava el passat divendres 3 de setembre els actes del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”. L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” que van interpretar diferents peces musicals durant la vetllada. A banda de la lectura de poemes per part dels components de l’Associació Literària, aquest recital de final d’estiu va tenir un component especial, i és que alguns dels assistents van poder participar amb la lectura de poemes i textos propis, o bé de qualsevol altre escriptor o escriptora

El cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” ha permès recuperar l’activitat cultural al municipi després de gairebé un any d’aturada forçosa. Arrencava el passat mes de juliol amb més propostes que mai, prop d’una trentena, i ha comptat amb la col·laboració d’entitats i associacions del municipi i persones vinculades a la cultura. 

Un espectacle de foc, activitats de recreació històrica, caminades per descobrir el terme, teatre, música, observació astronòmica, cinema a la fresca, circ i les activitats d’estiu a la Biblioteca han donat forma a l’extensa programació del cicle d’estiu d’aquest any. Totes les activitats han comptat amb una destacable participació.

Back to top