Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí se suma un any més al programa de contractació de joves en pràctiques

Amb l’objectiu d’oferir oportunitats formatives i laborals als joves i per tal de reduir l‘atur juvenil, l’Ajuntament de Constantí participa un any més del Programa Joves en Pràctiques del Servei d’Ocupació de Catalunya. D’aquesta manera, s’ofereix  a les persones inscrites a la Garantia Juvenil i amb estudis acabats, l’oportunitat de ser contractades en pràctiques durant almenys 6 mesos a jornada completa.

A través d’aquesta iniciativa, des del 30 de setembre s’han incorporat 3 joves que donaran suport a diferents departaments de l’Ajuntament: concretament, s’han incorporat en tasques de suport a la Llar d’Infants, a la Biblioteca Municipal i a l’Escola d’Adults.

Entre els requisits per participar d’aquest programa cal tenir entre 16 i 29 anys, tenir la titulació requerida i estar inscrit al programa europeu de Garantia Juvenil. Des de l’Ajuntament de Constantí es confia en que aquestes contractacions seran una bona oportunitat per aportar talent jove a l’administració i donant oportunitats formatives a les persones contractades.

Back to top