Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La XII Marató Musical culmina un cap de setmana d’actes solidaris per la Marató de TV3

La XII edició de la Marató Musical ha culminat aquest diumenge 19 de desembre un intens cap de setmana d’activitats solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3, que aquest any s’ha dedicat a la salut mental. Amb l’objectiu de col·laborar amb la Marató, aquest any s’ha recuperat aquest esdeveniment organitzat per l’Escola l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. En total s’han recaptat 697,52 €uros amb aquesta Marató Musical, que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3

L’esdeveniment va comptar amb la participació de totes les formacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música: el Grup de Sensibilització, els Conjunts Instrumentals de Nivell Elemental, el Conjunt de Formació Juvenil, el Conjunt Instrumental Juvenil, el Conjunt Instrumental d’Adults, el Grup de Corda de la Banda i el Grup de Vent de la Banda. A més, també hi va haver les actuacions de la Coral Aprodisca i del músic de blues, Tony Sanahuja. Al final de les actuacions, hi va haver coca i xocolata per a tothom, amb la col·laboració de la Fleca Flaqué i la Pizzeria La Raval.

Dintre d’aquesta Marató Musical també s’ han inclòs el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí i l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica

Back to top