Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal ofereix un taller de lectura infantil per identificar emocions a través dels llibres

Aquesta setmana s’han iniciat les activitats de la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència a Constantí amb un laboratori de lectura d’elixirs emocionals que s’ha realitzat a la Biblioteca Municipal.

Les sessions d’aquest taller de lectura van adreçades a infants de 7 a 10 anys, acompanyats d’un adult. Els principals objectius del laboratori es basen en facilitar l’enfrontament amb una emoció important del lector a través dels llibres, fer visible a les famílies el potencial de les històries per comprendre el món interior, i a prendre a identificar i posar nom a les emocions.

Hi ha vegades que ningú no ens fa cas, dies que ens llevem amb ganes d’abraçades i petons, setmanes que caminem preocupats, moments en què voldríem desaparèixer sota terra i tornar-nos invisibles, estacions que ens fan posar de bon humor… Però què ens cal per fer passar la tristesa, la por o el mal geni? I per fer tornar l’alegria, l’amor o la paciència?

En aquestes sessions d’investigació, els participants van al laboratori per identificar emocions, buscar-ne als llibres i elaborar elixirs que cridin allò que ens fa sentir bé i ens facin més forts davant d’allò que no ens agrada.

Aquest laboratori d’elixirs emocionals a la Biblioteca Municipal de Constantí tindrà continuïtat amb una nova sessió aquest dimecres 9 de febrer. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Back to top