Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló acull amb èxit la 1a edició del Campionat de Catalunya de clubs de Tir amb Arc en sala

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit aquest diumenge 13 de febrer el 1r Campionat de Catalunya de Clubs de Tir amb Arc en sala 2022, que han organitzat el Cub de Tir amb Arc Constantí i la Federació Catalana de Tir amb Arc.

La cita ha comptat amb la participació de 110 arquers/es procedents d’un total de 27 clubs esportius d’arreu de Catalunya. El campionat s’ha disputat  amb eliminatòries per equips mixtes, en categoria Sènior absolut, en les modalitats d’arc recorbat, compost, longbow, nu i tradicional.

Aquesta ha estat la primera ocasió que s’organitza un campionat de Catalunya per equips, el format de competició que s’utilitza a nivell estatal i internacional.

Al llarg de la seva trajectòria, el Club de Tir amb Arc Constantí s’ha consolidat com un dels principals referents esportius i organitzatius d’aquest esport a Catalunya.

Back to top