Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una quinzena de persones han realitzat un nou curs de carretoner/a

Una quinzena de persones han realitzat durant el mes d’abril un nou curs de carretoner/a, convocat per l’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí. Amb una durada de 24 hores, aquest curs té com a objectiu general capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 58451.

Una vegada finalitzat el curs el participant ha de conèixer, de forma general, les modalitats, condicions i riscos en les diferents operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen; utilitzar el carretó de manera adequada segons l’entorn, i fer  les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu entorn.

El curs, subvencionat pel Consorci de Formació Contínua, ha constat d’una part teòrica que s’ha fet a la 2ª planta del l’edifici carrer Sant Pere 49, i una part pràctica amb carretons de manutenció: frontal, retràctil, transpalet, recull de comandes i apiladora, que s’ha fet al Polígon de Valls. Aquest curs de carretoner/a ha estat un dels cursos més demandats dels últims anys al municipi.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Back to top