Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí torna a mostrar la seva solidaritat amb el “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Un any més, Constantí s’ha sumat aquest diumenge 10 de juliol a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Aquest any, el “Mulla’t” arribava a la seva 27a edició a Constantí i al llarg del dia es van realitzar diverses activitats lúdiques i esportives. Després de 2 anys d’haver d’adaptar la jornada a les restriccions per la pandèmia i canviar la seva ubicació, el “Mulla’t” d’aquest any ha recuperat el seu format habitual i s’ha tornat a celebrar a les instal·lacions del Club Esportiu Espla, que tradicionalment ha estat l’escenari d’aquesta activitat des dels seus inicis.

Es calcula que la recaptació total d’enguany se situarà vora els 3.500 euros, ja que encara es pot adquirir material i fer donacions. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la investigació i millora dels centres que tenen cura dels afectats per la malaltia.

La 27a edició del Mulla’t a Constantí s’iniciava de bon matí amb una de les activitats històriques de la programació, el torneig de Futbol Sala. Al llarg del matí van continuar les activitats esportives amb un torneig de tennis amb la col·laboració del Club Tennis Constantí, un campionat de tir de dards o salts a l’aigua, a més d’un taller infantil de polseres. També durant el matí, els més petits van poder gaudir dels jocs inflables.

Ja a la tarda, van tenir lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es va fer el tradicional concurs de dibuix i una Master Class de Zumba. Les activitats van continuar amb una exhibició de sardanes de punts lliures i lluïment amb la col·laboració de la Colla Nova Tarragona Dansa (de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa). Seguidament, arribava la tradicional ballada de sardanes amb la participació de les colles locals Floquets i Llentiscle de Constantí i la colla del Lledó de la Pobla de Mafumet,  abans de procedir a l’entrega dels trofeus. El final de festa va anar a càrrec, un any més, dels Diablons de la Dragonina de l’Associació Amics de la Colla COCA.

Durant tota la diada es van poder adquirir  els productes de promoció de la campanya: tovalloles, samarretes, bosses, necessers i llibretes.

Des de l’inici de l’activitat, ara fa 27 anys, el Club Esplai Constantí és considerat un dels més solidaris de Catalunya durant la jornada del “Mulla’t”.

Back to top