Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un recital de poesia de l’Associació Literària tanca el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”

El cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” posava el punt i final el passat divendres 2 de setembre amb el recital de poesía que va oferir  l’Associació Literària de Constantí al parc de les Escoles Velles. Com ha estat habitual en els darrers actes protagonitzats per l’Associació Literària de Constantí, el recital va comptar amb l’acompanyament musical d’una formació de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Durant els mesos de juliol han estat prop d’una trentena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i amb la col·laboració de diverses entitats  i associacions del municipi, que han permès donar forma a una variada programació que ha inclòs des de les caminades per conèixer i descobrir el terme, una nova edició del cicle de Concerts a Centcelles, espectacles de màgia i circ o sessions de cinema a la fresca.

Back to top