Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de renovació de la pavimentació del carrer Jaume I i la zona del mercat

La setmana passada van finalitzar les obres de renovació de la pavimentació de les voreres que s’han fet en un tram del carrer Jaume I i la zona habitual del mercat setmanal dels dijous a Constantí. Durant tot aquest temps, el mercat setmanal s’ha instal·lat provisionalment a al Plaça Mossèn Cinto Verdaguer i un cop finalitzades les obres, ha retornat al seu emplaçament habitual, a la plaça Pau Casals

Aquesta és una altra de les actuacions incloses en el gran pla d’inversions 2021-2024 aprovat per l’Ajuntament de Constantí. Tenint en compte que l’estat de conservació del paviment en aquesta zona es trobava força deteriorat, s’ha realitzat la renovació de la pavimentació de les voreres en el tram entre el carrer dels Horts i el carrer Centcelles, aprofitant per pavimentar la zona on s’ubica el mercat, ja que el paviment també es trobava en mal estat.

L’actuació s’ha dividit en dos àmbits: la renovació del paviment de les voreres existents i adaptar-les a la mobilitat; i la renovació de tota la part del paviment del mercat, amb dues capes d’asfalt. El projecte ha comportat la substitució del paviment i elements de vialitat, mobiliari urbà i vegetació d’aquesta zona, amb una superfície d’uns 2.600,00 m². El pressupost ha estat de 232.115,24 € (IVA inclòs).

Aquesta intervenció s’emmarca en tot un seguit d’actuacions de millora al Grup Centcelles, amb la renovació de totes les voreres de les places exteriors, la renovació de la xarxa d’aigua potable o l’enllumenat públic, així com la supressió de barreres arquitectòniques que s’estan fent de manera periòdica a diferents carrers del barri.

Back to top