Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Visita dels alumnes de l’escola Mn. Ramon Bergadà a l’Ajuntament

Aquest matí, els alumnes de 2n de primària de l’Escola Mossèn Ramo Bergadà han fet una visita a l’Ajuntament de Constantí, acompanyats d’alguns mestres i el director del centre, Fernando Martos. Els alumnes han estat rebuts per l’alcalde, Oscar Sánchez, i altres regidors/es del consistori. Durant la seva visita , l’alcalde els ha guiat per les instal·lacions i les diferents àrees i serveis de l’ajuntament i l’alumnat ha pogut conèixer com funciona i com s’organitza la casa de la vila.

La visita ha finalitzat a la sala de plens i s’ha entregat a cada alumne un exemplar del llibre infantil “Un mar d’històries” dedicat a Constantí. Properament serán els alumnes del col·legi Centcelles els que realitzaran una visita a l’Ajuntament.

Back to top