Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

II Setmana de la Música

Una sortida al Palau de la Música catalana obrirà aquest diumenge 20 de novembre els actes de la II Setmana de la Música a Constantí. Del 20 al 26 de novembre tindrà lloc aquesta segona edició de la Setmana de la Música amb un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

La sortida al Palau de la Música es farà en autobús a les 10 hores de de la plaça de les Escoles Velles per assistir al concert que oferiran Carlos Checa i la JOSB (Jove Orquestra Simfònica de Barcelona), interpretant peces de Tchaikovsky (Obertura-Fantasía “Romeo i Julieta”) i de Mendelssohn (Simfonia Núm.3 Escocesa). L’inici del concert està previst a les 17.30 hores. Es tracta d’un concert solidari per recaptar fons per la Fundació Banc dels Aliments

El dimarts 22 de novembre continuaran les activitats, amb una Mostra musical a l’Escola de Música, a càrrec dels professors de l’escola i adreçada als nens i nenes d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants.El dijous 24 de novembre, a la Biblioteca Municipal, es farà una mostra musical a càrrec dels conjunts instrumentals de nivell elemental de l’Escola de música. Es tracta d’una activitat oberta a tothom.

Finalment, el dissabte 26 de novembre finalitzaran els actes d’aquesta II Setmana de la Música amb un concert-vermut al davant de l’Ajuntament, a càrrec del Conjunt Instrumental Juvenil, el Conjunt d’Adults i la Banda de l’Escola de Música. L’acte estarà amenitzat pel trio Càrol Caelles.  Es tracta d’una activitat oberta a tothom.

Back to top