Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

5è Concurs d’aparadors nadalencs

Dins de la programació de Nadal d’aquest any 2022 a Constantí arriba una nova edició del Concurs d’aparadors nadalencs, organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2022 sigui una festa als carrers i establiments del municipi, un total d’onze comerços participaran d’aquest concurs, basat en una decoració nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius

Durant els dies que duri el concurs, del 12 de desembre fins al 9 de gener, un jurat s’encarregarà de valorar aspectes com l’originalitat, la creativitat, la innovació, la qualitat artística, la utilització de materials propis de l’activitat del comerç per decorar l’aparador o la utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats. Es valoraran de 0 a 10 punts cadascun dels criteris per a cadascun dels aparadors participants. Els resultats dels diferents membres del jurat es sumen i l’aparadors amb més votació serà el guanyador.

També hi haurà una votació oberta a la ciutadania, que podrà participar en les votacions al millor aparador mitjançant unes butlletes que trobaran als establiments i que hauran de dipositar a una urna que trobaran a l’OAC de l’Ajuntament.

Hi haurà dos premis de 150 euros, un del jurat i l’altra de la votació popular al comerç més votat d’entre totes les butlletes presentades a concurs .Entre totes les persones que participin de la votació popular, es farà un sorteig de 3 xecs regal per valor de 50 euros a bescanviar a qualsevol dels establiments participants del concurs.

El veredicte del jurat es farà públic el dia del Pregó de la Festa Major d’Hivern de Constantí.

Podeu consultar les bases del concurs a:

Back to top