Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Parc de Nadal torna amb tres dies intensos d’activitats i sorpreses

Entre els dies 27 i 29 de desembre tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Durant aquests 3 dies el Pavelló Poliesportiu es tornarà a posar a punt per acollir tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil, amb una edició en la que es preveuen moltes novetats i sorpreses.

Aquest any, el Parc de Nadal recupera els tres dies d’activitat després del parèntesi de la pandèmia i comptarà amb 7 espais inflables totalment nous preparats per a totes les edats, tallers de Tik-tok, tallers de manualitats nadalenques i tallers de maquillatge. A més, es faran activitats programades com una exhibició a càrrec del grup Azabache o el millor simulador professional del món de motociclisme que es podrà gaudir durant dos dies a l’estand del Moto-Club Constantí.

El Parc de Nadal obrirà les seves portes de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h. Els preus són de  3 euros l’entrada d’un dia; 5 euros l’entrada per 2 dies, i 6 euros per als 3 dies. La venda d’entrades es farà al Pavelló Poliesportiu, coincidint amb l’horari d’obertura del Parc.

El millor simulador de motociclisme del món 

Una de les principals atraccions de l’edició d’aquest any és que els visitants del Parc de Nadal podran gaudir del millor simulador de motociclisme del món amb una nova Ducati Panigale. Moto Trainer i el seu distribuïdor oficial de la Península Ibèrica estarà representat per Emilio Zamora, un dels pilots de Stunt més reconeguts del món i el pilot Stunt oficial de Ducati. Serà els dies 28 i 29 de desembre, d’11 a 13 hores i de 17.30 a 19.30 hores. L’activitat està organitzada per Moto Club Constantí i l’Ajuntament. La participació dels nens, nenes i menors de 15 anys és gratuïta. La participació d’adults valdrà 1,50 € i consistirà en tres voltes a un circuit a escollir.  

A més, Emilio Zamora, pilot oficial de Ducati Stunt Team i una eminència de les acrobàcies sobre les dues rodes, estarà present al Parc de Nadal a l’estand del Moto Club Constantí. L’import recollit serà destinat a l’associació Mujeres Resset de Constantí

Back to top