Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ja es poden sol•licitar els ajuts per a nous emprenedors i empreses que contactin aturats de Constantí

El passat divendres 16 de desembre es van publicar al BOPT les bases per la concessió dels incentius a empreses i nous emprenedors aprovades per l’Ajuntament de Constantí per a la promoció de l’ocupació al municipi durant el 2022. D’aquesta manera, tots els interessats ja poden presentar la documentació per acollir-se a aquestes subvencions, fins el dia 31 de gener de 2023. Les sol·licituds d’ajuts s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament.

El Ple de l’Ajuntament de Constantí del passat 27 de juliol va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, una modificació de les bases reguladores per a la promoció de la contractació de persones aturades del municipi i per a incentivar els nous emprenedors. Aquestes bases es van aprovar inicialment l’any 2014, i durant l’any 2017 i 2018 s’havien anat incorporant algunes modificacions.

Amb l’objectiu de promoure l’ocupació i fomentar la contractació de persones aturades del municipi, l’Ajuntament de Constantí manté per aquest any 2022 una partida de 50.000 euros destinada a subvencionar aquelles empreses que contractin aturats inscrits a la Borsa de l’Oficina de Treball municipal, així com també els incentius als nous emprenedors i la creació de noves empreses al municipi. Amb la nova modificació de les bases aprovada durant el Ple de juliol, s’han incrementat les quantitats dels ajuts directes a les empreses que contractin aturats del municipi i també la quantitat per als nous emprenedors i l’afavoriment de la creació i l’establiment de noves empreses a Constantí.

Podeu consultar les bases i tota la documentació a: https://constanti.eadministracio.cat/transparency/582debb7-1574-4ca9-859a-cef93944527a/?fbclid=IwAR1kHnaAhuHX2fxGiI-yMo_Ws5dFLjkYNcrydZDnTEJNulWaXfWoSGIxwfE

Back to top