Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les Forques Teatre guanya el premi a la millor comparsa del Carnaval 2023

Constantí ha celebrat aquest dissabte 25 de febrer els actes centrals del Carnaval amb una intensa jornada festiva que ha comptat amb una massiva participació. La gresca i la disbauxa del carnestoltes han tornat a ser els grans protagonistes d’una festa que ha recuperat el seu format habitual amb la tradicional Rua i les espectacles musicals al Pavelló Poliesportiu.

Els actes s’iniciaven amb una Rua de Carnaval que va comptar amb la participació d’un total de 9 comparses i més de 400 persones que van omplir de fantasia i colors els carrers del poble, amb un recorregut que aquest any ha presentat algunes modificacions a causa de les obres que s’estan fent al carrer Major.

Després de completar el tradicional recorregut festiu pels carrers del poble, la festa es va traslladar  al Pavelló Poliesportiu amb un espectacle musical d’animació infantil amb els més menuts i les seves disfresses com a grans protagonistes. Seguidament va tenir lloc un sopar de motxilla i es va fer entrega dels premis a les millors comparses que va premiar amb 500, 250 i 100 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua. Els guanyadors del Carnaval 2023 han estat els següents: “Les Forques Teatre”, 1r Premi, serà el Rei Carnestoltes del Carnaval 2024; “La Alegría de las Huertas”, 2n Premi, serà la Concubina del Carnaval 2024. El 3r premi va ser per a la Colla Guasona.

Els actes de Carnaval finalitzaven amb el ball de disfresses amenitzat per un gran espectacle musical, “Menéalo on Tour in China”.

Back to top