Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les escenes de “La Passió de Crist” tornaran als carrers de Constantí el dissabte 8 d’abril

Constantí tornarà a reviure aquesta Setmana Santa els últims dies de la vida de Jesús amb una nova representació de “La Passió de Crist” pels carrers del poble, a càrrec de “Les Forques Teatre” l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí. Serà el dissabte 8 d’abril, en una única representació, a partir de les 18 hores.

Aquest dimecres, 22 de març, s’ha fet al davant de l’antic refugi l’acte de presentació de “La Passió de Crist”, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, el president i vicepresident de Les Forques Teatre, Marc Cardó i Jordi Plana, el rector de la Parròquia de Sant Feliu Màrtir, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny.

La Passió d’aquest any afegirà noves escenes a les que ja es van poder veure l’any passat, totes elles en espais exteriors i places i carrers del nucli antic del poble.  L’inici serà a la Plaça de l’Església on es representaran les escenes de la  curació de la leprosa, l’elecció dels apòstols i la resurrecció de Llàtzer. Seguidament, davant de l’Ajuntament es recrearà l’entrada a Jerusalem. La Muralla de Constantí serà l’escenari de la traïció de Judes, l’Últim Sopar i l’oració a l’Hort de Getsemaní. La plaça que dona accés a l’antic refugi acollirà l’escena de Jesús davant Herodes. L’escena del judici davant Ponç Pilat es recrearà al carrer Major, davant de l’antic mercat, i des d’allà es farà un via crucis pel carrer Major i el carrer Les Creus, fins arribar a la Pista d’Estiu, un escenari emblemàtic que es va recuperar precisament ara fa quatre anys per representar algunes de les escenes de la Passió. A la Pista es representaran les escenes de la crucificció, la baixada de la creu i la resurrecció de Jesucrist.

Una de les novetats d’aquest any, és que s’ha afegit al cartell de La Passió un codi QR en què es podran trobar totes les ubicacions i l’hora exacta de la representació de cadascuna de les escenes, per facilitar que no hi hagi aglomeracions.

Es preveu que una vuitantena de persones de Constantí participaran en aquesta representació de “La Passió de Crist”, en l’apartat artístic, decorats i vestuari. Un any més, col·laboraran en aquesta posada en escena els Armats de Constantí i el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí.

Back to top