Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es publica un nou número de la revista Rutes de Constantí

Aquest proper diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi, es publicarà la revista “Rutes de Constantí”, que enguany arriba al tretzè número. Aquesta veterana publicació es dedica a la difusió del municipi de Constantí des del vessant del turisme cultural, el patrimoni històric, el medi natural i la cultura popular, entre d’altres aspectes que donen una idea de la riquesa i l’atractiu que el municipi presenta a veïns i visitants. 

En el número d’aquest any s’hi podrà trobar una àmplia cobertura dels treballs de  rehabilitació del refugi de la Guerra Civil o de la reconstrucció del rentador Nou. També, en l’apartat històric, es fa referència a l’efemèride històrica i els actes commemoratius celebrats a Constantí durant la celebració dels set-cents anys del Trasllat del Braç de Santa Tecla.

En l’apartat d’entrevistes hi trobem una entrevista a Xavier Reinoso, joier, escriptor i dinamitzador cultural constantinenc; i a l’Edu Polo, il·lustrador del conte infantil del Trasllat del Braç de Santa Tecla que s’editava l’any passat.

També hi ha les col·laboracions de  Bernat Cutchet, amb una ruta de BTT pels camins rurals, i del naturalista José Antonio Latorre, parlant sobre les anomenades males herbes.  

Els exemplars de la revista “Rutes de Constantí” es podran trobar aquest diumenge a la paradeta de l’Ajuntament i, posteriorment de la diada de Sant Jordi, es podran demanar a la Biblioteca Municipal de Constantí. 

Back to top