Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’incorporen 3 nous agents a la Policia Local de Constantí

l passat divendres 14 de juliol van prendre possessió del seu càrrec tres nous agents de la Policia Local de Constantí, que s’han incorporat al cos de seguretat municipal. Els tres nous agents, que han obtingut la plaça a través de concurs-oposició, van prendre possessió en un acte celebrat a l’Ajuntament de Constantí, on van ser rebuts per l’alcalde, Óscar Sánchez, la 1a Tinent d’alcalde, Dolors Fortuny, i el regidor de l’àrea de Governació i Seguretat Ciutadana, Alfonso Riscos. L’acte també va comptar amb la presència del sergent de la Policia Local, Lluís Molina. 

La plantilla de la Policia Local de Constantí està integrada actualment per 14 agents, 2 caporals, 1 sergent, 1 administratiu i un AP.

Back to top