Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” continua durant el mes d’agost

Un cop finalitzada la Festa Major, durant aquest mes d’agost continua el cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” amb diverses activitats culturals que s’allargaran fins el divendres 1 de setembre.

Aquest divendres 4 d’agost tindrà lloc una sortida a l’Observatori d’Àger, al Parc Astronòmic del Monsec, un gran multiespai lúdic, amb un planetari digital 3D multimèdia i una plataforma per a l’observació del cel en directe. El desplaçament es farà en autobús, amb sortida des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí.

Els dies 11 i 18 d’agost es faran sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules “Los Mitchell contra las máquinas” i “Cazafantasmas. Más allá”. Les pel·lícules es podran veure a la plaça de les Escoles Velles, a les 22 hores.

I el divendres 25 d’agost tindrà lloc un concert de cançons opulars i de taverna amb el grup Julivert, també a la plaça de les Escoles Velles. La formació de Torredembarra presentarà les cançons del seu primer disc “A Tamarit!”, en que reivindiquen les cançons i les festes populars, tornar a les places, al cant improvisat, als balls popular i a la gresca en comunitat.

Consulta tota la programació a: http://web.constanti.cat/wp-content/uploads/2023/06/PDf-Fem-Estiu-Fem-Constanti-2023.pdf

Back to top