Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran posen en marxa el curs 2023-2024

El Sindicat Agrícola de Constantí ha acollit aquest dimecres, 4 d’octubre, l’inici del nou curs de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a Constantí. Es tracta d’una iniciativa que promou l’àrea social de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que a Constantí compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola.

Una cinquantena de persones van assistir a aquesta sessió inaugural que va anar a càrrec de Carme Aguilar, Doctora en Ciències Químiques per la URV, que va parlar de “Les noies del radi. Una lluita pels drets laborals dels treballadors”. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez, la coordinadora de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Àngels Solé, i Meritxell Vives, en representació del Sindicat Agrícola.

Les Aules de la Gent Gran, que arriben ja a la seva dissetena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i han comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres fins al mes de juny es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

La particularitat de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a Constantí és que el mes de novembre es dedica al talent local. Tal com ja s’ha fet en edicions anteriors, i dins de la programació estable i periòdica del curs, les xerrades de novembre tindran com a protagonistes a ponents que tenen un vincle directe amb Constantí. Els protagonistes de l’edició d’aquest any seran el director del Festival Tarraco Viva, Magí Seritjol, la directora de l’Escola d’Adults de Constantí,  Gemma Santos, la jurista constantinenca Teresa Franquès i el gestor cultural Oriol Nicolau.

Back to top