Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’organitza una ruta pel “Constantí Misteriós” per Tots Sants

Constantí celebrarà durant aquests propers dies tot un seguit d’activitats amb motiu de la festivitat de la Castanyada i de Tots Sants. Una ruta pel “Constantí Misteriós”, un taller familiar de titelles  a la Biblioteca Municipal i la gran festa Castallowen al Pavelló Poliesportiu conformen aquesta programació d’actes que un any més fusionaran els trets més tradicionals de la festa de la Castanyada amb la celebració de Halloween.

Una de les grans novetats d’aquesta programació arribarà aquest dissabte 28 d’octubre amb una ruta pel “Constantí Misteriós”. Es tracta d’un recorregut nocturn ple d’històries desconegudes i misterioses pel terme municipal. L’activitat comptarà amb la col·laboració del guia cultural Ferran Marín, Les Forques Teatre “Associació d’Amics del Teatre de Constantí” i el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu.

Les inscripcions per participar de l’activitat ja estan obertes. Es poden fer fins al 26 d’octubre a l’OAC de l’Ajuntament. El preu és d’1 euro, a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. La sortida del recorregut serà a les 19 hores des del Parc de la Mòbila. Es recomana portar llanterna.

Taller de titelles i festa Castalloween al Pavelló

El dilluns 30 d’octubre tindrà lloc un taller familiar de titelles de la castanyera a càrrec de Mercè Boronat. L’activitat, que es farà a la Biblioteca Municipal, s’iniciarà a les 17.30 hores.

I la tarda-nit del 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, arriba carregada d’activitats festives al Pavelló Poliesportiu de Constantí per gaudir de la nit més terrorífica de l’any amb la celebració de la gran festa Castalloween 2023.

Back to top