Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La 6a Marató Literària commemora els 25 anys de l’Associació Literària de Constantí

Aquest diumenge 12 de novembre s’ha celebrat una nova edició de la Marató Literària organitzada per l’Associació Literària de Constantí a la Biblioteca Municipal. Es tractava de la sisena edició de la Marató en la segona etapa de l’associació, que aquest any 2023 celebra el seu 25è aniversari.

Precisament, la Marató Literària d’aquest any ha servit per commemorar aquests 25 anys de l’associació i al llarg de tot el dia es van llegir poemes i fragments de les diverses obres que els escriptors i escriptores que han format part del col·lectiu han anat publicant al llarg d’aquests anys. Ja a la tarda, es va celebrar un debat-col·loqui on es van recordar diversos moments de la història i l’evolució de l’Associació Literària i de totes les persones que han passat per l’associació al llarg d’aquests 25 anys.

Durant aquest quart de segle, l’Associació Literària de Constantí ha editat tres llibres recopil·latoris: “Semença”, “Rebrot” i “Solcs”. Per celebrar aquests 25 anys es prepara un nou poemari conjunt amb les aportacions dels autors i autores que han format part de l’entitat en totes les seves etapes.

Back to top