Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les Aules per a la Gent Gran dediquen el cicle de conferències de novembre al talent local

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la URV dediquen aquest mes de novembre un cicle de conferències al talent local. Tal com ja s’ha fet en edicions anteriors, i dins de la programació estable i periòdica d’aquest curs, les xerrades d’aquest mes tindran com a protagonistes a ponents que tenen una vinculació amb Constantí.

Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran són una iniciativa que promou l’àrea social de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que a Constantí compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola, on cada dimecres a les set de la tarda tenen lloc les conferències. El cicle s’iniciava el passat dimecres 8 de novembre amb la conferència “Tarraco Viva; XXV anys divulgant la història del món antic”, a càrrec de Magí Seritjol, gestor cultural a l’Ajuntament de Tarragona i director del festival TARRACO VIVA.

La segona sessió s’ha celebrat aquest dimecres 15 de novembre. En aquest cas portava per títol “La importància de l’entrenament cognitiu per a un envelliment actiu”, i va anar a càrrec de la directora de l’Escola Municipal d’Adults de Constantí, Gemma Santos. La tercera sessió arribarà el 22 de novembre amb la conferència “Unes pinzellades sobre les successions”, a càrrec de la jurista constantinenca Teresa Franquès. I, finalment, la quarta i última conferència es titula “Constantí, bullici cultural al segle XIX”, anirà a càrrec del gestor cultural i economista constantinenc Oriol Nicolau i tindrà lloc el 29 de novembre. Àngels Solé és la coordinadora de les aules a Constantí.

Back to top