Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs de logística i conducció de carretons

Una quinzena de persones han començat aquesta setmana un curs de logística i conducció de carretons amb certificat UNE, convocat per la Cambra de Comerç de Tarragona amb la col·laboració de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí.

Aquest curs, una de les grans novetats de l’oferta socioeducativa 2023-2024 al municipi, s’ adreça al col·lectiu de persones d’entre 45 i 60 anys que es troben en situació d’atur o inactivitat laboral. Té una durada de 120 hores i es realitzarà entre els dies 16 de novembre i 18 de desembre, de 8.30 hores a 14.30 hores a la 3a planta de l’edifici de la Biblioteca Municipal de Constantí. La part de formació pràctica es farà al Polígon Francolí. El un curs és 100 % subvencionat.

Els continguts teòrics del curs es basen en adquirir les competències i habilitats necessàries per desenvolupar les tasques pròpies del sector: què són i com es classifiquen els magatzems, les tasques que s’hi realitzen o què cal tenir en compte per tenir un magatzem ben organitzat; suport per a la preparació de Picking; terminologia i tipus d’estocs, introducció a la radiofreqüència, aprendre a utilitzar lectors, codis i etiquetes, aparells elevadors de càrregues i eslingues, riscos en els magatzems i senyalització de seguretat industrial, a més de la formació en la conducció de carretons elevadors segons normativa UNE 58451- 2016.

Back to top