Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí s’omple de música i solidaritat amb la XIV Marató Musical

Constantí ha tornat a mostrar la seva solidaritat col·laborant un any més amb La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. El Pavelló Poliesportiu ha acollit aquest diumenge,17 de desembre, la XIV edició de la Marató Musical, organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i amb les actuacions de diverses formacions instrumentals de l’Escola de Música, Tony Sanahuja i Patrick Navarro, Manureco, Ensemble de flautes de la BUMT, A2 Duo i una exhibició de zumba amb Eva. A la mitja part es va repartir coca i xocolata amb la col·laboració de Forn de Pa 38 Clàssic i la Pizzeria La Raval.

En total, aquest any s’han recaptat 705,50 euros que s’han de sumar als 692 euros recaptats amb les Lectures Solidàries a la Biblioteca Municipal.

Dintre d’aquesta Marató Musical també es van incloure l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí  i el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí, que van tenir lloc el passat divendres 15 de desembre.

Back to top