Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament fa entrega d’un donatiu de 600 euros a l’Hospital Sant Joan de Deú

L’Ajuntament de Constantí ha fet entrega aquest dilluns 18 de desembre d’un xec per valor de 600 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Es tracta de la quantitat que s’ha obtingut al llarg de tot aquest any 2023 a través de les diferents caminades populars que s’han organitzat des del consistori i que, com a novetat, aquest any han tingut un preu simbòlic per tal de contribuir a la investigació contra el càncer infantil.

L’alcalde, Óscar Sánchez, i la regidora de Cultura, Dolors Fortuny, han fet entrega del xec a Natàlia Tintoré Serra, directora de l’Equip de Captació de fons de l’Hospital Sant Joan de Deú.

Des de l’Ajuntament de Constantí s’ha destacat “la gran participació que han tingut les caminades populars que s’han organitzat els últims anys al municipi” i s’ha volgut posar en relleu “la solidaritat de tots els constantinencs i constantinenques que han participat d’aquestes caminades amb una finalitat benèfica, com és la tasca d’investigació contra el càncer infantil”.

El consistori ha anunciat que durant el 2024 continuarà impulsant aquest tipus d’activitats i caminades solidàries.

Back to top