Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El gran arbre de Nadal de ganxet ja llueix a la Plaça de l’Església

Constantí ja llueix un gran arbre de Nadal fet amb ganxet a la plaça de l’Església. Es tracta, sens dubte, d’una de les grans atraccions de les festes nadalenques d’aquest any a Constantí, que ha generat una gran expectació. L’arbre es va inaugurar ahir dilluns a la tarda i ha estat elaborat durant els últims mesos per part d’una trentena de dones del municipi del grup Retalls, del grup de Dones per la Unitat de Constantí, del Grup Cultural Mestresses de Casa, del Punt Òmnia i dones voluntàries.

És un dels arbres de Nadal fet de ganxet més grans de Catalunya, amb sis metres d’alçada. Es tracta d’una composició formada per 580 peces de ganxet, elaborades a partir de 350 troques de llana, un arbre que ha sortit de les mans de l’artista tarragoní Francisco Benítez. L’arbre també porta uns 150 estels i casetes unides per garnaldes i està il·luminat.

La inauguració es va fer amb els infants de catequesi de la parròquia de Constantí. La idea d’elaborar aquest gran arbre de Nadal sorgeix després de l’èxit de la iniciativa duta a terme pel mateix grup de dones, que van teixir els tendals que cobreixen el carrer Major en diades com la de Sant Jordi o per la Festa Major.

Back to top