Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Ple aprova les festes locals per a l’any vinent i modifica la taxa de prestació de serveis urbanístics

El Ple de l’Ajuntament de Constantí ha celebrat aquest dijous 8 de febrer la primera sessió ordinària d’aquest any 2024. Entre els punts de l’ordre del dia es van aprovar les festes de caire local de l’any 2025, que seran el 20 de gener (dilluns) i l’1 d’agost (divendres).

Un altre dels punts va ser l’aprovació de la modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora de la taxa de prestació de serveis urbanístics. En aquest sentit, es proposa una actualització de les tarifes per a les parcel·lacions, segregacions i modificacions del règim de Propietat Horitzontal per a les parcel·les. I a més, es preveu modificar la tramitació de l’aprovació de les Bases de les Juntes de Compensació de Plans Parcials i Polígons d’actuació urbanística. Aquest punt va ser aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC), ERC, i el vot en contra del regidor de VOX.

Després del torn de precs i preguntes, el Ple va expressar, per unanimitat de tots els grups municipals, el seu suport i solidaritat a la pagesia en la seva lluita per reclamar mesures efectives per al sector.

Back to top