Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes de Carnaval 2024

La gresca i la disbauxa del Carnaval tornen a Constantí amb una celebració que com ja és habitual els darrers anys arribarà el cap de setmana següent de la data oficial de celebració que marca el calendari festiu, per tal de no coincidir amb les celebracions de les grans ciutats com Tarragona o Reus.

Abans, aquest divendres 9 de febrer tindrà lloc la Rua infantil amb la participació dels alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles. L’activitat comptarà amb l’acompanyament musical de la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”

La gran festa de Carnaval arribarà el dissabte 17 de febrer i arrencarà amb la tradicional Rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi, a més d’altres colles convidades. El recorregut d’aquest any estrenarà nou recorregut amb sortida des del Parc de la Muralla. Les comparses participants es concentraran a partir de les 18 hores, i l’inici del recorregut festiu pels carrers està previst a les 18.30 hores.

Un cop finalitzada la Rua, la celebració es traslladarà al Pavelló Poliesportiu on a les 20.30 hores tindrà lloc un sopar de motxilla. Seguidament, s’entregaran els premis a les millors comparses. Aquest any els premis seran de 500, 250 i 100 euros, respectivament, per a les tres millors comparses participants a la Rua segons el veredicte del jurat.

A partir de les 22 hores començarà la música en directe amb un concert de tribut a Hombres G a càrrec de “Voy a pasármelo bien””. La vetllada finalitzarà amb una sessió musical fins ben entrada la matinada amb el DJ Jordi Alcañiz.

Durant els últims anys, el Carnaval de Constantí s’ha caracteritzat per la seva gran participació i seguiment.

Cartell Carnaval 2024 (1)

Back to top