Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop de 350 persones participen a la Rua de Carnaval

Aquest dissabte 17 de febrer s’han celebrat els actes centrals del Carnaval a Constantí amb una intensa jornada festiva que ha comptat amb un gran èxit de participació. La gresca i la disbauxa del carnestoltes han tornat a ser els grans protagonistes d’una festa que ha comptat amb la tradicional rua pels carres del municipi i els espectacles musicals al Pavelló Poliesportiu.

Els actes s’iniciaven amb una Rua de Carnaval que va comptar amb la participació d’un total de 8 comparses i unes 350 persones que van omplir de fantasia i colors els carrers del poble, amb un recorregut que aquest any estrenava nou itinerari amb sortida des del Parc de la Muralla. Entre les colles participants, com a novetat, ha destacat la presència de la comparsa de l’associació “Todos en Azul”

Després de completar el tradicional recorregut festiu pels carrers del poble, la festa es va traslladar  al Pavelló Poliesportiu on van tenir lloc un sopar de motxilla i, seguidament, es va fer entrega dels premis a les millors comparses que va premiar amb 500, 250 i 100 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua. Els guanyadors del Carnaval 2024 han estat els següents: La Colla Guasona, 1r Premi, serà el Rei Carnestoltes del Carnaval 2025; La Colla Bomberas, 2n Premi, serà la Concubina del Carnaval 2025. El 3r premi va ser per a la Colla Joan de la P.Gran.

La música en directe també va ser protagonista d’aquesta gran festa de Carnaval, amb un concert de tribut a Hombres G a càrrec de “Voy a pasármelo bien”. La nit va finalitzar amb una sessió musical a càrrec del DJ Jordi Alcañiz.

Back to top