Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

8M. Setmana de la Dona

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8M, l’Ajuntament de Constantí ha programat durant la setmana vinent diverses activitats adreçades principalment al col·lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones. L’acte central tindrà lloc el mateix dia 8 de març, a les 12 del migdia, amb la lectura del manifest davant de l’Ajuntament a càrrec del Grup Cultural Mestresses de Casa, amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari.

Les activitats d’aquesta Setmana de la Dona s’iniciaran el dimecres 6 de març, a les 17.30 hores, amb el conte infantil: “Lila que l’amor s’hi enfila” a càrrec de Mònica Torra, a la Biblioteca Municipal.

El dijous 7 de març, també a la Biblioteca Municipal, es farà la presentació d’un nou poemari pòstum de Noemí Alas, qui va ser integrant de l’Associació Literària de Constantí.

El dissabte 9 de març, a les 11 hores, es farà una sessió de zumba a càrrec d’Eva Oller al davant de l’Ajuntament

Finalment, el diumenge 10 de març es realitzarà el tradicional Dinar de la Dona al Pavelló Poliesportiu municipal. Les inscripcions es poden fer els dies 29 de febrer i 5 de març a l’OAC de l’Ajuntament (Horari: de 16.30  a 18.30 hores). El preu és de 23 euros. Durant el dinar, es farà entrega de detalls i reconeixements diversos i, en acabar, tindrà lloc l’espectacle “Separades…i què?”.

CARTELL 8M

Back to top