Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La benedicció de palmes i palmons obre la Setmana Santa amb el tradicional Diumenge de Rams

La tradicional celebració del Diumenge de Rams ha iniciat oficialment els actes de Setmana Santa a Constantí. S’obren així uns dies en què la solemnitat i la tradició prenen tot el protagonisme. L’acte de benedicció de palmes, palmons i rams de llorer va tenir lloc ahir diumenge al migdia, al davant del Centre Parroquial, al carrer Major. A la tarda, es va fer també el viacrucis al centre parroquial.

En el marc de la programació de la Setmana Santa, el passat 10 de març es va presentar la quarta edició de l’opuscle. Es tracta d’una publicació dedicada a repassar la història i la significació de la Setmana Santa al municipi, editada per l’Ajuntament de Constantí, conjuntament amb la Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist. Els actes més solemnes i amb major seguiment arribaran aquest Divendres Sant, 29 de març, ja de bon matí amb el Via Crucis fins al Calvari, i al vespre amb la Processó del Sant Enterrament.

Back to top