Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions per a la VII Caminada de Primavera

Des d’aquesta setmana ja es poden fer les inscripcions per a la VII Caminada de Primavera a Constantí, que tindrà lloc el diumenge 28 d’abril. Es tracta d’una de les activitats habituals i més participatives del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”. Durant la caminada d’aquest any es farà una visita a la planta solar fotovoltaica de IOSA Green Energy, la més gran construïda fins ara a Catalunya amb una superfície de 17, 46 hectàrees i que es troba situada a la zona de “Mas de Cabaler”, al nord-est del polígon industrial de Constantí.

Seguidament, s’anirà fins a l’ermita de Sant Ramon on tindrà lloc el dinar de germanor. A la sobretaula es farà un taller de danses del món, a càrrec dels Balls de Cercavila de la Societat El Casino.

Les inscripcions es poden fer a l’OAC de Serveis Socials, al carrer Sant Pere 49, al correu mmasia@constanti.cat o al telèfon 977 52 40 36. El preu del dinar és de 12 euros i tots els participants rebran una samarreta de regal. La sortida està prevista a les 10 h. des del Parc de la Mòbila.

Back to top