Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen els premis del 1r Concurs de Guarniment de Terrasses Comunitàries

Aquest dijous 6 de setembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí l’entrega de premis i reconeixements del 1r Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries, organitzat el passat mes de juliol per l’Associació de Veïns Centcelles de Constantí, amb el suport de l’Ajuntament.

Un total de quatre terrasses de  comunitat i blocs de veïns del barri de Centcelles van participar entre els dies 23 i 27 de juliol d’aquest concurs, una iniciativa amb la qual l’entitat ha promogut la relació i la col·laboració dels veïns i les veïnes del barri en l’embelliment d’aquests espais. Amb aquest concurs, s’ha incentivat  el treball cooperatiu a les escales de veïns i la implicació de les persones residents en el disseny i la creació del guarniment dels espais comunitaris que els són propis.

El jurat, format per una representant de la Unió de Botiguers de Constantí, un tècnic de l’Ajuntament, la professora de manualitats dels serveis socioeducatius del municipi i la dinamitzadora del Punt Òmnia de Constantí ha triat com a guanyadora del concurs la terrassa del carrer Gaudí núm. 10, que ha rebut un premi de 250 €uros, que s’hauran de destinar a la realització d’alguna obra de millora a la comunitat de veïns/es que hagi resultat guanyadora. Aquest import, doncs, només podrà dedicar-se a tasques d’arranjament a l’escala de veïns/es.

A més, s’ha reconegut la participació de totes les comunitats i escales (carrer Joan Maragall núm. 3; carrer Centcelles núm.17; i Plaça Juan Ramon Jiménez núm.8) amb un detall consistent en un lot de productes gastronòmics

El veredicte del jurat ha tingut en compte criteris com l’originalitat, l’atractiu del disseny, la qualitat artística de la composició, l’ús de material reciclat, el treball artesanal i la perdurabilitat dels elements decoratius.

Back to top