Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença una àmplia programació d’activitats de Nadal a Constantí

Constantí ja es prepara per viure intensament les Festes de Nadal, i tal i com ja ve sent tradició al llarg dels darrers anys, ho fa amb una programació que ve carregada d’activitats. El passat divendres 30 de novembre, l’encesa de les llums de Nadal marcava l’inici de les festes, amb la simbòlica il·luminació d’un gran arbre de Nadal i d’un Pare Noel a la Plaça de les Escoles Velles. La programació d’activitats comptarà aquest any amb més d’una trentena d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí, com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.

Tal com l’any passat, aquest any es farà també el Concurs Fotogràfic Instagram, en què podran concursar totes les fotografies amb temàtica nadalenca que es publiquin amb l’etiqueta #nadal2018constanti. A més, per tercer any, es farà el Concurs d’aparadors Nadalencs, una iniciativa de la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, que comptarà amb la participació d’un total de 16 comerços. Una de les novetats d’aquest any, amb l’objectiu que als carrers es respiri l’esperit i l’ambient nadalenc, és el 1r Concurs de Guarniment Nadalenc de Balcons.

I des d’aquesta setmana ja es troba al vestíbul de l’Ajuntament el gran Tió Solidari, que petits i grans podran fer cagar el dissabte 22 de desembre. Abans, del 10 al 21 de desembre, tots els infants que ho desitgin podran portar-li aliments. (Es recomana portar: llet, oli, sucre, tonyina). Tots els aliments que es recullin aniran destinats a Càritas Parroquial de Constantí

Pel que fa al programa d’actes, aquest dissabte 15 de desembre es farà un Recital Poètic a càrrec de l’Associació Literària de Constantí al Sindicat Agrícola. Diumenge dia 16, tindrà lloc la plantada del pessebre a càrrec de l’associació Moto-Clàssic al Pont de les Caixes, i el dilluns dia 17 de desembre es farà la Inauguració del Pessebre elaborat amb materials reciclats per part del Grup Cultural Mestresses de Casa, l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí

Durant la setmana prèvia al Nadal, les escoles del municipi celebraran els tradicionals Festivals de Nadal, amb les habituals actuacions musicals per part de tots els alumnes. També aquest any té continuïtat la Cantada d’una Nadala conjunta, el dimecres dia 19, una activitat coordinada per l’Escola Municipal de Música i que comptarà amb la participació de l’alumnat de la Llar d’Infants Gu-gu i de les dues escoles del municipi, Centcelles i Mn. Ramon Bergadà

Dintre de la programació no hi faltarà una nova edició del Pessebre Vivent, que aquest any arriba amb un nou format i plantejarà un recorregut per diferents “Racons de Constantí” els dies 26 i 30 de desembre, amb entrada gratuïta i amb la Plaça de l’Església com a punt d’inici del recorregut.

Durant els dies 27, 28, i 29 de desembre el Pavelló Poliesportiu serà l’escenari d’una nova edició del Parc de Nadal, organitzat per l’àrea de Joventut i el Punt Òmnia, i que durant 3 dies oferirà activitats educatives i de lleure i tallers d’allò més diversos per als infants i joves. I per acomiadar l’any, la nit del 31 de desembre es farà el tradicional sopar i revetlla de cap d’any al Pavelló Poliesportiu amb l’actuació musical de l’Orquestra Centauro. Les entrades per al Sopar i la Revetlla de Cap d’any es podran comprar anticipadament a l’OAC de l’Ajuntament

Els actes finalitzaran amb la tradicional Cavalcada dels reis Mags d’Orient pels carrers del poble. Totes les activitats de Nadal es poden consultar al web de l’Ajuntament de Constantí: www.constanti.cat.

Descarrega’t la programació de Nadal a: AC nadal 2018 (1)

Back to top