Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra la X edició de la Marató Musical

Constantí ha tornat a viure aquest diumenge una jornada de solidaritat amb la X edició de la Marató Musical, que s’ha fet al Pavelló Poliesportiu. Una cita organitzada per l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens amb la col·laboració de l’Ajuntament i en suport a la Marató de TV3, que aquest any ha estat dedicada a la investigació per la lluita contra el càncer. La recaptació de la jornada solidària d’aquest diumenge a Constantí ha estat de 430 euros, que s’han de sumar als 320 que es van obtenir el passat dijous amb les Lectures Solidàries a la Biblioteca Municipal.

A banda de la participació de les formacions instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música de Constantí, també van col·laborar en aquesta X Marató Musical l’Small Band del Col·legi Turó, el Cor Al·leluia de Tarragona i l’Escola de Patinatge Qgat Patina de Sant Cugat del Vallès.

Durant la tarda també es va presentar el projecte “Fletxes Solidàries”, una iniciativa del Club de Tir amb Arc Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament, on tots els participants van poder col·laborar amb el tiratge d’unes fletxes solidàries i conèixer una mica més sobre el projecte. A la mitja part hi va haver coca i xocolata amb la col·laboració del Forn de Pa Ca Sebastià i la Pizzeria La Raval.

Les activitats en col·laboració amb la Marató de TV3 s’iniciaven la setmana passada amb les Lectures Solidàries a la Biblioteca, amb la participació de 320 persones. I el dissabte se celebrava el tradicional Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí, que un any més també va tenir un caire solidari amb la Marató de TV3.

Back to top