Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació oficial dels equips del Club Bàsquet Constantí

Coincidint amb els partits que els 3 equips del Club Bàsquet Constantí jugaven com a locals aquest diumenge 16 de desembre al Pavelló Poliesportiu Municipal, es va fer la presentació oficial dels 3 equips del Club. Aquest any, l’entitat esportiva compta amb un total de tres equips: Júnior, Sènior “A” i Sènior “B”.

El sènior”A” va tancar la 1a fase del campionat amb una contundent victòria davant del cuer de grup, el Calafell “B”, per un resultat de 73 a 45. D’aquesta manera, el Sènior “A” tanca la 1a volta del campionat amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes, i com a segon de grup, només superat per l’imbatut  La Pobla de Mafumet.

També victòria del Sènior “B” per 79 a 72 davant del Pitbox Dinner Amposta, una victòria que permet sumar el 4rt triomf al conjunt constantinenc, que finalitza aquesta 1a fase del campionat en 3a posició.

I pel que fa al Júnior, va estar a punt de donar la gran sorpresa i va caure de manera molt ajustada davant l’ l’ADT Torreforta “B” per 56 a 60. L’equip Júnior continua cuer de grup amb 9 derrotes, i la propera jornada, que es disputarà ja el 12 de gener de l’any vinent, visitarà la pista del CB Montblanc.

Back to top