Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La patinadora constantinenca, Elena Nicolau, rep un reconeixement pel seu quart lloc al Campionat del món

L’Ajuntament de Constantí va oferir aquest dilluns 17 de desembre un acte de reconeixement a la patinadora constantinenca, Elena Nicolau. En la línia del que ja s’ha fet amb altres esportistes que han obtingut èxits durant l’any, el consistori ha volgut reconèixer la trajectòria d’aquesta jove patinadora, que va obtenir la quarta posició en el Campionat del Món de Patinatge artístic que es va fer a l’octubre a França. El Reus Deportiu, l’equip del qual forma part, va quedar quart classificat en la competició de Grups Show Grans amb una coreografia de la cançó “Once upon a time”.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i el regidor d’esports de l’Ajuntament, Fede Díaz. De la seva banda, Elena Nicolau va estar acompanyada dels seus pares, i d’una àmplia representació familiar.

Formada al Club Patí Constantí amb l’entrenadora Lourdes Bertran, Elena Nicolau va passar al Patinatge Reus Deportiu ara fa dues temporades. En els dos darrers anys ha participat en els campionats territorials, de Catalunya i d’Espanya, a nivell individual; i Territorial, de Catalunya i d’Espanya en grup Xou gran, aconseguint la classificació per al campionat del món i obtenint aquesta quarta  plaça.

De cara a la temporada vinent, Elena Nicolau espera millorar els resultats obtinguts aquest any i aconseguir pujar al podi del Campionat del Món que s’ha de celebrar a Barcelona

 

Back to top