Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nou Curs de Monitor/a de menjador escolar a Constantí

Un total de 25 persones realitzen fins el dia 20 de desembre un Curs de Monitor/a de Menjador que s’està desenvolupant a través de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí. L’objectiu d’aquest Curs és formar les persones interessades en els aspectes bàsics i essencials que ha de tenir un monitor de menjador escolar, oferint una visió realista dintre d’una educació integral.

Els destinataris del curs són persones amb experiència que vulguin millorar la seva feina i la tasca educativa diària;  persones sense experiència en el sector que vulguin incorporar-se a aquest àmbit de treball, i sobretot, persones que gaudeixin del treball amb infants amb interès per educar i tinguin motivació per realitzar aquesta tasca.

Entre els continguts del curs destaquen aspectes organitzatius del menjador, aspectes pedagògics, aspectes de psicologia del desenvolupament, Educació per la salut i alimentació, aspectes elementals dels primers auxilis, nocions sobre trastorns de la conducta, i manipulació d’aliments

 

Back to top