Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí ofereix un acte de reconeixement a tot el personal docent del municipi

Una vegada finalitzat el curs escolar, aquest dimarts 25 de juny l’Ajuntament de Constantí ha celebrat un acte de recepció adreçat al personal docent de tots els centres educatius del municipi. En una trobada que s’ha realitzat a la vil·la romana de Centcelles, l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, la regidora d’ensenyament, Dolors Fortuny, juntament amb altres representants del consistori municipal, han volgut fer aquest acte de reconeixement a la tasca realitzada pels mestres, personal docent i totes les persones implicades en la tasca educativa de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, l’Institut de Constantí, la Llar d’Infants Gu-Gu, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i l’Escola d’Adults.

Durant el transcurs de l’acte, l’alcalde Oscar Sánchez ha volgut adreçar unes paraules d’agraïment a tot el col·lectiu de mestres per la seva tasca educativa i formativa.

D’altra banda, durant l’acte també s’ha volgut fer un reconeixement especial a la professora de l’escola Centcelles, Asunción Gómez Casero, que s’ha jubilat un cop finalitzat el curs 2018-2019. L’Ajuntament de Constantí també ha volgut oferir aquest especial reconeixement, amb motiu de la seva jubilació, a la conservadora del MNAT, Pilar Sada, coordinadora del projecte educatiu “Centcelles, el nostre objectiu” que cada any compta amb la participació de tots els centres educatius del municipi. El premi va ser recollit per la directora del MNAT, Mònica Borrell.

Back to top