Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu reprèn l’activitat adaptant-se a les mesures de prevenció i seguretat

El Pavelló Poliesportiu de Constantí ha reprès aquest mes de setembre la seva activitat després de tancar portes, com és habitual, durant el mes d’agost. La instal·lació esportiva ha reobert amb estrictes mesures de seguretat i higiene, i seguint les recomanacions i la normativa prevista pel Covid-19. En aquest sentit, es continua aplicant el pla de contingència vigent des de la reobertura de la instal·lació al mes de juny, amb accions generals per al personal adscrit al servei esportiu, així com als responsables de les entitats i clubs que fan ús de les instal·lacions; i d’altra banda es contemplen mesures destinades als usuaris de classes dirigides i de la zona del gimnàs.

Gràcies a l’ampliació del gimnàs, la instal·lació pot oferir amb garanties la realització d’activitat física tant a nivell cardiovascular com a nivell de tonificació. S’ha habilitat la zona del passadís per a la realització de les classes dirigides i màquines cardiovasculars. El gimnàs queda habilitat per a la realització de la resta d’activitats.

Per accedir al Pavelló s’ha de demanar cita prèvia i per poder fer ús de les instal·lacions s’ha de signar una declaració responsable en matèria de prevenció sanitària. Abans de l’accés al recinte, a l’àrea destinada a recepció, els usuaris s’han d’identificar i se’ls hi pren la temperatura. A més, tothom que accedeix a les instal·lacions, i abans de l’activitat, s’ha de canviar les sabates del carrer i s’ha de desinfectar les mans. Es recomana portar beguda i tovallola. D’altra banda, és obligatori accedir a la instal·lació amb mascareta, que només es pot treure a l’hora de realitzar l’activitat física. Tampoc no es podran utilitzar els serveis habituals com: dutxes, vestuaris, solàrium, zona d’aigües ni armariets.

Pel que fa les entitats o clubs esportius que fan ús de les instal·lacions, han de presentar un compromís de responsabilitat per part de tots els seus esportistes. S’ha destinat una zona senyalitzada per cada club o entitat, i no es pot envair l’espai destinat per altres usos o esportistes.

L’horari d’obertura del pavelló és de 9 a 14.30 h i de 16 a 21.30 h de dilluns a divendres. Els esportistes i/o usuaris han de deixar lliures les instal·lacions 15 minuts abans de l’hora de tancament. La instal·lació romandrà tancada al migdia per efectuar treballs de desinfecció.

Durant els mesos de juliol i setembre, en compensació del pagament de la quota de març, els usuaris no han pagat cap import. A partir del més d’octubre, s’aplicarà un 50% de descompte a les diferents quotes dels abonats i a les noves altes, donat que no es poden oferir tots els serveis. Igualment, s’ha informat que les classes dirigides per la tarda s’aniran incorporant progressivament a partir del mes d’octubre.

Una de les principals novetats de cara a aquest inici de temporada és que s’ha instal·lat una pantalla de televisió per amenitzar l’estada dels usuaris i usuàries a la instal·lació.

 

Back to top