Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local aixeca 10 actes per incompliment de les mesures de contenció de la Covid-19

La Policia Local de Constantí ha aixecat 10 actes en els darrers dies per diverses infraccions a les mesures adoptades per a la contenció del brot epidèmic de la COVID- 19. Aquestes actes han estat aixecades per diferents motius, com no portar la mascareta, trencar el confinament, així com altres infraccions relacionades amb el consum de begudes al carrer i no mantenir la distància interpersonal.

Segons ha informat la Policia Local, en general aquestes mesures de prevenció s’estan complint per part de la població, si bé es continuarà mantenint la vigilància del seu compliment en relació a totes aquelles persones incíviques que puguin perjudicar l’interès general de la salut pública.

Finalment, des de la Policia s’ha sol·licitat col·laboració, disciplina, conscienciació i pedagogia a tota la població. Un esforç individual i un exercici de responsabilitat que pot ajudar a reduir de manera solidària aquesta greu situació de pandèmia.

Back to top