Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’activitat esportiva torna al Pavelló a partir de dilluns

D’acord amb el Pla d’obertura progressiva presentat pel Govern de la Generalitat, a partir del pròxim dilluns 23 de novembre tornarà a obrir portes el Pavelló Poliesportiu. L’horari d’obertura de la instal·lació és de 9 a 14.30 i de 15.30 a 21 h.

L’activitat permetrà tornar a fer ús del Gimnàs i es reprendran també les classes dirigides respectant els límits d’aforament del 30 % que marca la normativa. A més, també podran reprendran els entrenaments totes les entitats esportives que fan ús de la instal·lació.

Per accedir al Pavelló cal demanar CITA PRÈVIA i s’aplicaran totes les mesures sanitàries i d’higiene d’acord amb la normativa prevista per la Covid-19. En aquest sentit, es continua aplicant el pla de contingència vigent des de la reobertura de la instal·lació al mes de juny, amb accions generals per al personal adscrit al servei esportiu, així com als responsables de les entitats i clubs que fan ús de les instal·lacions

Back to top