Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la campanya “Compra a l’octubre i el novembre serà un regal” per promocionar el comerç local

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí han presentat una nova campanya per promocionar el comerç local  “Compra a l’octubre i el novembre serà un regal”. La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, i el president de la Unió de Botiguers, Albert Montes.

Amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat, s’ha presentat aquesta campanya que premiarà les compres que es realitzin en els comerços adherits a la unió de botiguers de Constantí entre els dies 18 i 30 d’octubre de 2021. Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’omplirà una butlleta que donarà opció a participar en el sorteig de diferents vals de compra a bescanviar en alguns dels comerços amb imports que oscil·laran entre 30 €uros, 20 €uros i 10 €uros. Només es podrà omplir fins a un màxim de 10 butletes per persona i botiga.

En total es repartiran 600 euros en premis. La promoció consistirà en 2 sortejos d’un val de 30 euros, 6 sortejos d’un val de 20 euros, i 42 sortejos d’un val de 10 euros. El sorteig tindrà lloc a l’Ajuntament de Constantí el dia 4 de novembre de 2021 a les 20:30h.

Els vals de compra tindran validesa només durant el mes de novembre del 2021 i seran vàlids exclusivament en les botigues adherides a la UBC

Nova Guia de Comerç Local

A més de la presentació d’aquesta nova campanya, durant l’acte també s’ha presentat la Guia de comerç Local, un document que recopila 107 establiments comercials classificats en diferents categories segons el tipus de producte o servei que ofereixen.

L’objectiu és oferir una eina pràctica i senzilla per al ciutadà que permeti, alhora, visualitzar i localitzar l’oferta municipal agrupada per activitats econòmiques i amb totes les dades de contacte.

Back to top