Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen les beques als alumnes amb millors qualificacions de l’Institut durant el curs 2020-2021

Aquest dijous 14 d’octubre s’han lliurat a la Sala de Plens de l’Ajuntament les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí durant el passat curs 2020-2021. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez i la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny, a més d’una representació de l’equip directiu de l’Institut encapçalada per la seva directora, Mercè Grané, els alumnes premiats i els seus familiars.

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600 €uros per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Lucía García Romero i Silvia Espinosa Dofor. Com a novetat, aquest any s’incorpora una tercera beca de 600 €uros per als alumnes de batxillerat que atorga l’empresa Sarpi Constantí (Veolia), i que ha estat per Elena Díaz Martín.

A més, la direcció de l’Institut i l’Ampa també han atorgat una beca als millors expedients del centre de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO. Els premis de 1r, 2n i 3r d’ESO són atorgats per l’Institut i consisteixen en la gratuítat de la quota del centre i del programa de reutilització de llibres. El premi de 4t d’ESO, és una beca que entrega l’AMPA i són 300 €uros. Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat: 1r d’ESO: Martina León Granado i Paula Valero Rodríguez; 2n d’ESO: Pol Petit Gibert; 3r d’ESO: Eyen Martínez Oller i 4t d’ESO: Maria Callau Blánquez.

Back to top