Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es recupera la celebració de la Festa de les Ampa amb activitats d’oci i lleure

El proper dissabte 21 de maig tindrà lloc a la Plaça de les Escoles Velles una jornada festiva organitzada per les AMPA (Associació de Mares i Pares d’alumnes) i AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de les escoles Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.

Dins el cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, aquest any s’ha recuperat aquesta celebració que promouen les associacions de familiars d’alumnes dels centres educatius del municipi amb l’objectiu de promoure les activitats d’oci i lleure i un punt de trobada i de convivència a poques setmanes de la finalització del curs escolar.

La jornada s’iniciarà a les 17 hores amb un espectacle de màgia. Seguidament, a les 19 hores, es farà un taller de Balls tradicionals i una exhibició a càrrec dels Diablons de la Dragonina de l’Associació amics de la Colla C.O.C.A.

A les 21 hores es farà un sopar de motxilla i la jornada finalitzarà després de sopar, amb una Gimcana nocturna pels carrers de Constantí.

Back to top