Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’aprova inicialment el PPU 13 per desenvolupar una nova àrea industrial a Constantí

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Constantí celebrada aquest dijous 17 de novembre ha aprovat inicialment el Pla Parcial Urbanístic 13 (PPU 13), a la zona de les Gavarres. Es tracta d’una superfície de 54 hectàrees que es troba a la part sud del nucli urbà del municipi limítrof amb el terme municipal de Tarragona.

Segons el planejament urbanístic, l’àmbit d’aquest PPU 13  es correspon al sector serveis, en especial d’ús logístic. És una zona de gran potencial per al desenvolupament d’activitat econòmica, ubicada en una situació estratègica, amb la presència de dos importants infraestructures com el Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus en un entorn de 10 km, així com el pas d’importants infraestructures de transport com l’autopista AP-7, l’autovia A-7 o el desdoblament del Corredor del Mediterrani.

Aquest projecte urbanístic comportarà també la construcció de nous vials d’accés, amb una nova rotonda i un nou carril d’accés des de l’autovia A-7 en direcció a la zona comercial de les Gavarres. Des de l’Ajuntament de Constantí es preveu que l’any 2023 es realitzi tota la tramitació urbanística del projecte. Les obres podrien iniciar-se el 2024 i el projecte estaria finalitzat de cara a finals del 2025 o principis del 2026.

En aquest espai es construirà la plataforma logística de Lidl, que ocuparà una superfície de 185.000 metres quadrats.

Back to top