Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes 25-N. Dia internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat activitats de prevenció i sensibilització per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre. El dilluns 21 de novembre es farà el taller “Identifiquem les violències masclistes”, adreçat als alumnes de primer de batxillerat de l’Institut de Constantí. L’activitat està organitzada en col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès.

L’acte central arribarà el mateix divendres 25 de novembre, a les 12 hores, amb la lectura del manifest al davant de l’Ajuntament. Enguany, la lectura anirà a càrrec dels i les alumnes de l’Institut de Constantí. A més, els dies 25 i 26 de novembre s’instal·larà el Punt Lila a espais de Constantí. El dia 25 el podrem trobar de 14.45 a 15.45 hores, al davant de l’Institut. I el dia 26, de 12 a 13.30 hores, estarà instal·lat al davant de l’Ajuntament durant la celebració del vermut musical a càrrec del Conjunt Instrumental Juvenil, el Conjunt d’Adults i la Banda de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” i amenitzat pel trio Carol Caelles.

Amb l’objectiu d’aconseguir un municipi lliure de violencia masclista, l’Ajuntament de constantí ha posat en marxa un Punt Lila per tal de visualitzar i donar suport contra la violència de gènere. És un espai d’informació i sensibilització dirigit a tota la població i de suport i assessorament i acompanyament a qualsevol persona que pateixi o visualitzi una agressió masclista o lgtbifòbica. El Punt Lila té una clara funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients festius i d’oci. 

Back to top